tiistai 20. lokakuuta 2015

On the boat














Paita ja housut Vila/ Huivi Äidin/ Takki KappAhl/ Laukku 2hand/ Kengät ja aurinkolasit H&M


Käytiin syyslomalla Kaisan kanssa Virossa. Matka alkoi herkullisella buffetilla ja jatkui hyvän seuran merkeissä. Toinenkin ystäväni sattui olemaan samalla laivalla perheensä kanssa. Vietimme yhdessä kivan illan ja yön. Oli kiva päästä tuulettumaan ja unohtaa hetkeksi arki. 
Kauheasti kuvia ei tullut illalta otettua, mutta ehkä se on hyvä merkki siitä, että on ainakin ollut hetkessä mukana. 


Minua pyydettiin myös tekemään postaus siitä, mistä saan inspiraation pukeutumiseen ja kuinka tyylini on muuttunut vuosien varrella. Olkaa siis kuulolla ;)

With love, Petra

tiistai 13. lokakuuta 2015

Black and beige










Panta Primark/ Takki ja houst H&M/ Huivi ja sormikkaat Henry Lloyd/ Paita Zara/ Laukku 2hand/ Kengät Ellos

Syysloma alkoi viime perjantaina ja sunnuntaina panikoin perinteiseen tapaani tekemättömien läksyjen takia. Oli ihana tajuta, että tällä viikolla ei tarvitse ajatella aikaisia aamuherätyksiä tai mitään muutakaan kouluun liittyvää. 

Eilen heti rikoin lupaukseni shoppailulakosta... Taidan olla toivoton tapaus. Tänään lähden serkkujeni luokse Tampereelle, joten taitaa tämäkin päivä mennä ostoksia tehdessä. Kuten myös keskiviikko ja torstai kun lähden laivalle. Haha, loppuvuonna en tarvitsekaan enää yhtään vaatetta. 

Rentouttavaa syyslomaa <3


With love, Petra

maanantai 5. lokakuuta 2015

Henri Lloyd









 Takki Ulkomailta/ Huivi ja Hame Henri Lloyd/ Toppi H&M/ Hanskat Primark/ Laukku Bershka/ Kengät Ellos


Kuvissa näkyvät puolihame ja kaulahuivi ovat uusia ostoksiani. Olen kuolannut hametta kesän alusta asti ja nyt fiksuna ostin sen talvea vasten. Toivottavasti ilmat pysyvät yhtä aurinkoisina, kuin mitä ne ovat lähipäivinä olleet. Ehkä tarkenen sitten kulkea uusi ihanuus päällä. 
Kaulahuiville on aina tarvetta eikä niitä voi olla koskaan liikaa. Se oli siis järkevä ostos. 
Syysloma lähstyy kovaa vauhtia ja taidankin lähteä vain laivalle tuulettumaan. Ulkomaille lähdön sijaan aion kerrankin opiskella tosissani. Ainakin yritän parhaani! 
Nyt voisin odotella laivalle asti ennen kuin shoppailen seuraavan kerran. Välillä lähtee ostokset ihan käsistä, netistä on liian helppo tilata vaatteita...


With love, Petra


torstai 1. lokakuuta 2015

Furry jacket












Aurinkolasit H&M/ Takki Vila/ Tikkihanskat Primark/ Hihaton poolopaita Lindex/ Housut Mango/ Kengät Ellos

Kävimme eilen äitin kanssa katsomassa kissanpentuja, shoppailimme Willassa ja paluumatkalla poikkesimme Riihimäellä lasimuseolla. Aivan ihana paikka erityisesti kun ilta-aurinko paistoi sinne. 

Syksystä on muodostunut yksi lempivuodenajoistani. Ainakin alkusyksystä on upea väriloisto jokapuolella. Silloin saa nauttia lämpimistä takeista ja nahkahanskoista. On kuitenkin hyvä muistaa, että enää ei kannata lähteä ulos pikkuruisissa vaatteissa ja turhan tähden palelluttaa itseään! Tämän virheen olen tehnyt joka vuosi, mutta nyt aion pysyä lämpimänä. Uusi karvatakkini pitää siitä varmasti huolen!
Ihanaa syksyn alkua kaikille <3 

With love, Petra